fbpx

Cover Styl

Folie perfekt til renoveringsprojekter

Cover Styl montering

SKab helt nyt liv og Design i omgivelserne med Cover styl

Hvad er Cover Styl

Cover Styl er en serie af designfolier, der er velegnet til renoveringsprojekter. For Eksempel til fornyelse af døre, flader, vægge eller møbler og på den måde skabe et nyt look og udtryk af interiør. Folien kan benyttes til mange forskellige typer af overflader og kan med dens store strækevne og fleksibilitet, monteres på selv de mest komplekse flader på bl.a. møbler med specielle konturer og former.  Cover Styl er en folie der er let at montere og har ingen tørretid. Derudover er folien nem at vedligeholde og har en antibakteriel overflade.

Cover Styl fås med forskellige udtryk så der er noget at finde til enhver smag og ønsker. De designmæssige foliekategorier er som følgende:

Har du et projekt der skal udføres?

Kontakt os for mere information

En smart måde at renovere på

I alle slags erhverv, er det at skulle udskifte interiør, møbler eller renovere fx et hotelværelse en opgave der kræver planlægning og som oftest er forbundet med store udgifter. Når du renoverer med Cover Styl slipper du for byggerod, larm, støv osv. Derfor er Cover Styl meget anvendt inden for bl.a. hotel- og restaurationsbranchen da der er minimal oprydning og monteringen kan foregå i enkelte områder ad gangen. På den måde kan fx hoteller stadig holde åben for gæster mens renoveringen står på, da dette ikke vil forstyrre de indlogerede gæster på samme måde, som en ved en almindelig renovering. Ofte går folieringen meget hurtigere end almindelig renovering, hvilket giver den store fordel at værelserne hurtigt kan komme i drift igen.

Hvorfor skal du vælge Cover Styl?

Cover Styl folier er både en økonomisk og bæredygtig løsning. Med Cover Styl kan du genbruge brugt interiør i stedet for at smide det ud. På den måde er renovering med Cover Styl en løsning der bidrager til den grønne omstilling og samtidig en langt billigere løsning.

Derudover egner folierne sig perfekt til projekter, hvor man ønsker at skabe et særligt miljø eller en bestemt stemning. Dette er bl.a. velegnet til hoteller og restaurationer, som ønsker at skabe et nyt udtryk på hotelværelset eller give restaurationens borde et nyt smart look.

reference - COVER STYL' Montage PÅ Crown Plaza