ANBEFALINGER

ANBEFALING – BANE DANMARK

”På BaneDanmarks hovedsæde i København Ø oplevede medarbejdere i et større bygningsafsnit problemer med varme i lokalerne, primært forårsaget af et højt varmetilskud gennem det store glasfacade areal. Det var ønskeligt at nedsætte varmeindfaldet gennem ruderne så tilstrækkeligt, at indetemperaturen blev udholdelig og på et niveau, hvor et behageligt arbejdsmiljø blev sikret. Samtidig var det et krav ikke at sænke lysindfaldet for meget og bevare en diskret fremtoning af bygningen. Løsningen blev at opsætte 3M Silver 35 E, udvendig solfilm på vinduerne i alt ca 250 kvm.”

”Vi har efter opsætningen af solfilmen, som vi fik anbefalet fra BBN Nordic (tidligere DO Trading ApS), opnået en langt mere behagelig indetemperatur end tidligere, hvorved der opleves langt færre dage med egentlige varmeproblemer. Vi har haft et godt projektforløb sammen med Inpro Koncept, hvor kompetent rådgivning, dokumentation og anbefaling af den endelige løsning har opfyldt vores forventninger og løst vores problemstilling. Samtidig har vi opnået en bedre diskretion for vor medarbejdere i bygningen, idet solfilmen også har haft en afskærmende effekt.”

– Lars Underbjerg, BaneDanmark

ANBEFALING – SAXO BANK A/S

”Vi har efter opsætningen af solfilmen, som vi fik anbefalet fra BBN Nordic (tidligere DO Trading ApS), opnået en langt mere behagelig indetemperatur end tidligere, hvorved der opleves langt færre dage med egentlige varmeproblemer . Vi har haft et godt projektforløb sammen med Inpro Koncept, hvor kompetent rådgivning, dokumentation og anbefaling af den endelige løsning har opfyldt vores forventninger og løst vores problemstilling. Samtidig har vi opnået en bedre diskretion for vor medarbejdere i bygningen, idet solfilmen også har haft en afskærmende effekt.”

”Vi valgte BBN Nordic (tidligere DO Trading ApS) til at løse opgaven for os grundet deres kompetente rådgivning, gode dialog og kommunikation forud for vores valg af leverandør. Efter projektets opstart blev filmen monteret efter tidsplanen og med så lidt gene for vores medarbejdere som muligt. Idet den opsatte sikkerhedsfilm er glasklar er der ikke ændret på lysindfaldet ind i lokalerne og ej heller på bygningens fremtoning udvendigt. Vi har haft en god oplevelse af samarbejdet med BBN Nordic, deres løsninger og den service, som de har betjent og ydet os.”
– Kurt Kragh – Sikkerhedschef – Saxo Bank A/S

    Vil du høre mere?