Vil du høre mere?

Lagerførende på et bredt sortiment

MASKER, HØREVÆRN OG ØREPROPPER

Vi lagerfører og leverer et stort udvalg af kvalitetshøreværn og ørepropper samt masker fra 3M, der beskytter medarbejderen mod skadelig støj og støv.

Både på arbejdet og i fritiden bør man altid undgå at indånde stoffer der kan være skadelige for ens helbred. Kommer man til at indånde farlige stoffer risikerer man på kortere eller længere sigt at blive alvorligt syg. Arbejder man med farlige materialer og stoffer til dagligt, gælder en række helt særlige regler, der er udformet af arbejdstilsynet.

I henhold til arbejdsmiljølovgivningen, siger de grundlæggende regler for arbejde med farlige stoffer og materialer at:

  • Man først og fremmest skal prøve at finde mindre farlige stoffer, der kan bruges
  • Man skal prøve at tilrettelægge arbejdet, så man bliver mindst muligt udsat, eller bruge arbejdsmetoder der ikke er så forurenende
  • Der skal bruges ventilation, punktudsugning og andre tekniske foranstaltninger
  • Man skal bruge åndedrætsværn, hvis problemerne ikke kan løses ved de allerede nævnte metoder

Vi leverer 3M’s brede program bestående af bl.a.åndedrætsværn, sikkerhedsmasker, helmasker og halvmasker mod partikler, gasser, damp, støv og andre partikler.

BBN Nordic kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din opgave. Ring og hør nærmere eller udfyld kontaktformularen til højre her på siden. Du kan også besøge vores webshop, hvor du kan læse om de forskellige produkter.

Brochurer om høreværn og masker: