Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Sådan sparer du på driften med vores måtter

Baggrund

BBN Nordic har forståelse for at alle virksomheder har forskellige behov, og handler ud fra disse. Således også når det drejer sig om beslutninger omkring lejemåtter og tilhørende servicekoncept.

Men en væsentlig del af BBN Nordic´s forretnings ide er at kunne hjælpe vores samarbejdspartnere med at påvise driftsbesparelser uden at gå på kompromis med kvalitet og oplevet effekt.

Som i så mange andre tilfælde hvor det at leje sammenlignes med køb, så er lejemodellen for måtter væsentlig dyrere i det lange løb og fleksibiliteten er ikke eksisterende da er man bundet af servicekontrakter på helt op til 3 år.

Typisk er effektiviteten af lejemåtterne, heller ikke på niveau med købemåtterne hvilket bevirker beskidte gulve i spidsbelastningsperioderne stik mod den ønskede effekt. Udover ekstra slitage af gulvene kræver beskidte gulve ekstra rengøring og efterlader et visuelt kedeligt indtryk for de besøgende.

Vi anbefaler

Alle BBN Nordic´s måtteløsninger leveres i kvalitets materialer fra førende producenter indenfor måtter. Vi tilbyder derfor en lang garanti og tryghed ved investering i vores produkter.

Alle produkter er yderst rengøringsvenlige. Måtterne er udviklet med specielvævede fiber materialer som sikrer en nem og hurtig rengøring hvilket i de fleste tilfælde kan foretages på stedet af den daglige rengøring.

Skulle du stadig ønske 1-2 årlige servicetjek af dine måtter kan BBN Nordic også tilbyde dette.

Dine fordele

Ud over at mindske slitage på gulve og lette den indvendige rengøring kan en måtteløsning fra DO Trading give din virksomhed driftsøkonomiske besparelser på budgettet.

Vi har lavet et eksempel nedenfor hvor vi sammenligner det at eje måtter mod at leje måtter og have periodisk service og vask.
 

1)    Køb af 10 stk. 3M Aqua 6500 90x150 cm, grå m/kant, 5 års garanti ved 1.500 passager pr. dag.
Pris i alt ex moms (vejl. pris for 10 stk.) kr. 11.500,00

2)    Leje af 10 stk. service/vaskemåtter str. 90x150 cm.
Kontrakt periode:  3 år
Antal månedlige skift pr. måtte: 2
Pris pr. skift/vask: kr. 60,00 ex moms
Pris pr. år i alt (10x60x24) (antal måtter x pris pr. skift x antal skift pr. år)    kr. 14.400,00

Besparelse år 1

(ialt)

kr. 2.900,00

Besparelse år 2

(ialt)

kr. 17.300,00

Besparelse år 3

(ialt)

kr. 31.700,00

Besparelse år 4

(ialt)

kr. 46.100,00

Besparelse år 5

(ialt) (garanti udløb)

kr. 60.500,00

Beregn selv

Vi kan lave en tilsvarende beregning for dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste nedenstående oplysninger og tryk send. Så modtager du en beregning og tilbud fra os om hvad det vil koste dig at købe tilsvarende måtter som du lejer i dag og hvad din besparelse bliver i 5 år!