Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Skridsikre måtter til køkken, bad og indgangspartier

Glatte gulve kan være farlige for både medarbejdere og kunder, og derfor bør man naturligvis altid sikre glatte overflader med skridsikre måtter og gulvbelægninger.

Hos BBN Nordic har vi er stort udvalg af skridsikre måtter og løsninger, der passer til enhver udfordring. Vi har skridsikre måtter til både indendørs og udendørs brug, vi har skridsikre belægninger til brug i barfodsarealer, omkring swimmingpools og i omklædningsrum, og vi har skridsikker tape, der kan afhjælpe glatte trapper på et øjeblik.

Alle vores måtter og gulvbelægninger kan naturligvis leveres efter mål, så der kan laves en løsning, der passer perfekt til netop de behov, I har i jeres virksomhed.

Notrax Grip Walker Lite
Notrax Grip Walker
Notrax Citi 10


Notrax Citi 14
Notrax Citi 16
Notrax Oct-O-Flex


3M Safety Walk 5100
3M Safety Walk 1500
3M Safety Walk 3200


3M Safety Walk Strips
3M Nomad Terra 8100

Her kan en skridsikker måtte bruges

Mange gulvbelægninger har en tendens til at blive glatte, når de bliver våde, og her er skridsikre måtter eller skridsikker gulvbelægning den eneste rigtige løsning.

Med skridsikre måtter til udendørs brug, kan man sikre, at kunder og gæster kommer sikkert indenfor, og samtidig er måtterne med til at fjerne fugt og skidt fra deres sko, så gulvene holder sig rene og pæne i længere tid. Måtterne er lette at rengøre og kan som oftest vaskes i maskine.

Også indendørs kan skridsikre måtter gøre en forskel for de kunder og forretningsforbindelser, der besøger jeres virksomhed. I vinterhalvåret kan mange kunder kombineret med ustadigt vejr resultere i våde og glatte gulve. Her kan skridsikker gulvbelægning gøre livet sikrere for jeres besøgende, så de altid kan føle sig trygge og gode hænder, når de færdes på jeres arealer.

Også i køkkenener er der behov for skridsikre måtter, så medarbejderne undgår at glide, mens de arbejder. Arbejdsskader er både ubehagelige og dyre får såvel medarbejder som arbejdsgiver, og faldulykker er nemme at forebygge, hvis man bruger skridsikre måtter de rigtige steder.

Vi tilbyder professionel rådgivning om valg af skridsikre måtter og gulvbelægninger, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres medarbejdere til en mere sikker arbejdsdag.