Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Logomåtter

Profilér din virksomhed fra første øjeblik med professionelle logomåtter fra BBN Nordic.

Måtter er effektive til at mindske mængden af skidt og smuds på jeres gulve, men vælger man at skifte de traditionelle måtter ud med logomåtter, kan de meget mere end det.

Med logomåtter i høj kvalitet får jeres kunder og forretningsforbindelser det helt rigtige indtryk af jeres virksomhed fra første sekund. Det resulterer i renere gulve og effektiv branding – ikke bare over for jeres nuværende kunder, men over for alle der træder inden for.

Måtter med logo fungerer rigtig godt både i butikker og på kontorer. Vi hjælper naturligvis med udformning og design, så jeres måtter kommer til at passe præcis til formålet, og hvis det ønskes, hjælper vi også med farvevalg og opsætning, så jeres logo eller budskab bliver præsenteret på bedste vis.

BBN Prime
BBN Prime Extreme

Vælg måtter med logo eller budskab

En logomåtte kan sagtens rumme andet end blot et grafisk logo og et firmanavn. I kan for eksempel vælge få trykt jeres slogan eller et helt andet budskab i stedet på måtterne. Kun fantasien sætter grænser.

På den måde kan måtterne fungere i et utal af sammenhænge – og bruger man dem kreativt, kan de blive en særdeles effektiv og sjov form for markedsføring, som kunderne vil huske længe efter de har forladt stedet.

For at give markedsføringen de bedste vilkår, skal kvaliteten naturligvis være i orden. Derfor leverer vi kun logomåtter af god kvalitet med skridsikker bagside og skridsikre kanter. Alt efter hvad måtterne skal bruges til, og hvor de skal placeres, kan man vælge mellem mange forskellige kvaliteter og størrelser.

Vi hjælper gerne med at finde ud af præcis hvilke måtter, der passer til jeres virksomhed, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan logomåtter kan gøre en positiv forskel for jeres branding og markedsføring.