Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Effektive smudsmåtter til erhvervslivet

Kunder, forretningsforbindelser og andre besøgende er altid velkomne indenfor, men det er skidtet på deres sko ikke. Men med effektive smudsmåtter er det muligt at fjerne det meste af det skidt og fugt, folk slæber med sig, allerede før de har passeret gennem entreen, og det giver renere gulve til glæde for både kunder, medarbejdere og rengøringspersonalet.

Stort set alle virksomheder bruger da også måtter på den ene eller anden måde, men endnu er det langtfra alle, der bruger smudsmåtter og måtter helt optimalt. Måtter kan nemlig meget andet end at minimere skidt på gulvene.

Måtter er effektiv markedsføring

Måtter kan også bruges som markedsføring, hvis man trykker firmaets navn, logo, slogan eller måske bare relaterede budskaber på dem. På den måde kan man påvirke virksomhedens besøgende fra det øjeblik, de sætter den første fod indenfor, og bruger man måtterne rigtigt, kan man efterlade folk med netop det indtryk, man ønsker.

Notrax Arrow Trax
3M Terra 6050
Notrax Uptown


Notrax Preference
3M Aqua 65
Notrax Wayfarer 16


Notrax Grip Walker Edge

Forebygger glatte gulve

Smudsmåtter kan også forbedre sikkerheden, så man undgår glatte gulve. Her skal man blot vælge skridsikre smudsmåtter. Også andre steder kan skridsikre måtter være en fordel – det kan for eksempel være i barfodsområder, omkring swimmingpools, i omklædningsrum eller måske i køkkenet.

Har I medarbejdere, der står op og udfører den samme type arbejde time efter time, kan aflastningsmåtter gøre en stor forskel på deres arbejdsmiljø og gøre deres arbejdsdag mere behagelig.

Uanset hvilke udfordringer I har i jeres virksomhed, kan vi finde en løsning. Vi har et overvældende udvalg af måtter og smudsmåtter af alle typer og i alle tænkelige størrelser og kvaliteter, så vi kan med garanti finde netop de måtter, der gør jeres hverdag bedre.

Vi leverer naturligvis også måtter efter mål, og vi hjælper også gerne med at montere og måle op.