Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Måtter til butikker og virksomheder

Måtter til virksomheder og butikker

Effektive virksomhedsmåtter og butiksmåtter - uanset hvor du går

BBN Nordic sælger og monterer et bredt udvalg af måtter og butiksmåtter til alle bygningstyper og indgange. Alle vores produkter er kvalitets produkter med lang holdbarhed og garanti.

Et godt indgangssystem med gode måtter af høj kvalitet, reducerer effektivt omkostningerne til reparation, rengøring og vedligeholdelse. Generelt opsamler og fastholder alle vores måtter store mængder skidt og fugt og er meget nemme at rengøre.

Måtterne fås i standard mål eller individuelt tilpassede størrelser. Vi er naturligvis behjælpelige med valg af produkt til din indgang og kan også tilbyde montage i hele Danmark. Vi tilbyder følgende typer måtter:

Måtter med logo: Med logomåtter i høj kvalitet kan du profillere din virksomhed professionelt fra første øjeblik, både overfor nuværende kunder og alle andre der træder indenfor. Vi hjælper med design og udformning og kan naturligvis  også hjælpe med opsætning og farvevalg, hvis det ønskes.

Udendørs måtter: Der er tilpasset udendørs forhold, i forskellige kvaliteter og materialer der tilpasset forskellige behov.

Aflastningsmåtter: Til områder med meget stående arbejde anvendes aflastningsmåtter for at aflaste medarbejdernes ryg, ben og led, samt giver øget komfort og velbehag i hele kroppen. Vi leverer både aflastningsmåtter til tørt og vådt miljø.

Skridsikringsmåtter: Til glatte gulve benyttes skridsikre måtter for medarbejder- og kundesikkerhed. Vi tilbyder både måtter og gulvbelægninger til indendørs og udendørs brug og kan naturligvis levere efter præcise mål.

Løse smudsmåtter: Løse måtter der er tilpasset aktivitetsniveauet; lav, mellem eller høj trafik.

Faste måtter: Faste måttter deles op i tre typer: tæppemåtter, Alu måtter og PVC/gummimåtter.