Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

3M solfilm til udvendig montering

Udvendig solfilm monteres på ydersiden af ruden. Idag indeholder stort set alt glas lav energi coating som sikrer en bedre isolerings evne i glasset så varmetab gennem glasset undgås. Næsten alle projekter vi udfører med solfilm som skal fungerer optimalt mod varmeindfald monteres udvendigt på glasset. Siden 1995 har det været et krav at anvende isolerings glas til bygninger hvorfor behovet for udvendig solfilm er steget markant. Vi anvender 3M solfilm.

Når der monteres udvendigt på ruden pækræves en grundigere rengøring og visse filmtyper skal kantforsegles for at tilsikrer en længere holdbarhed og beskyttelse. Der findes tonede solm og helt glasklare solfilm til udvendig montage.

I forhold til indvendige solfilm kan der opnås en væsentlig bedre varmereducerende effekt med vores udvendige vinduesfilm hvor varmen reduceres på det yderste lag glas. Hermed mindskes varmeabsorberingen i glasset og risikoen for termisk sprængning.

De nye 3M Prestige solfilm anvendes i mere end 90% af alle projekter vi udfører. Dette pga filmenes varmereducerende egenskaber kombineret med de tillader lyset at komme ind i bygningen. Filmene indeholder ikke metal, kan fås helt glasklare og har en reflektion der er lavere end glasset selv.

Nedenfor kan indhentes yderligere information om de enkelte solfilm typer, databalde og brochure.

Kontakt os for priser og yderligere info.

 


Generelle brochurer om solfilm3M Solfilm - "Hold hovedet koldt"

3M solfilm brochure

3M Sikkerhedsfilm brochure3M Silver 15

- Silver 15 er den mest solgte film til udvendigt brug, da det er den mest effektive film når det drejer sig om varmeafvisning og begrænsning af solens blændende stråler.
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- Reducerer de blændende stråler

3M Silver 15
3M Silver 15 Plastic

- Silver 15 Plastic

3M Silver 15
3M Bronze 20 Exterior

- Bronze 20 Exterior bruges sædvanligvis på steder hvor man ønsker en meget stor varmeafvisning, men arkitektonisk ønsker et look , som er kobberfarvet
- Den er meget spejlende, men i en varm kobberfarve
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- Reducerer de blændende stråler


3M Silver 35 Exterior

- Silver 35 Exterior bruges sædvanligvis på steder hvor man ønsker en meget stor varmeafvisning, men synes, at Silver 15 er for mørk.
- Filmen har et lidt mere gyldent sølvudseende end Silver 15.
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- Reducerer de blændende stråler

3m Silver 35 E
3M Neutral 35 Exterior

- Neutral 35 Exterior bruges sædvanligvis på steder hvor man ønsker en meget stor varmeafvisning, men hvor man ønsker et mere neutralt udseende udefra end typer som f.eks. Silver 15 eller Silver 35 Exterior, som giver et stort spejludseende udefra.
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- Reducerer de blændende stråler

3M Neutral 35 E
3M Prestige 40 - 70 - 90 Exterior

Prestige er det ypperste indenfor solfilm. Den er udviklet ved hjælp af nanoteknologi og består af mere end 200 lag, hvor en traditionel solfilm består af 6-10 lag. På grund af dens unikke opbygning har 3M udviklet en solfilm, som er stort set usynlig (Prestige 70 og Prestige 90), når den sidder på ruden. Den er refleksionsneutral, hvilket sikrer perfekt ind og udsyn.

Den er utrolig effektiv ved varmeafvisning og beskyttelse med falmning på grund af UV påvirkning og varmevarmepåvirkning. Solfilmen skal absolut opleves, så man får en fornemmelse af dens mange kvaliteter.


I kraft af at Prestige 70 og Prestige 90 er næsten usynlige på ruden, er de perfekte at montere steder hvor man ønsker at bevare bygningens arkitektoniske udseende samt på butiksruder, hvor man har problemer med falmning samt varme.

De er ligeledes eminente til kontorer og private hjem hvor man ønsker en effektiv varmebeskyttelse men vil have så meget lys som muligt ind i bygningen.

Kontakt os for priser og yderligere info.

 

Prestige 40


Prestige 70Prestige 90