Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Indvendig vinduesfilm / solfilm

Indvendig vinduesfilm / solfilm påmonteres indersiden af ruden. Indvendig solfilm anvendes typisk på almindelige enkeltlagsruder eller thermoruder uden coatning og fås i tonede og helt glasklare versioner.

Er der udelukkende tale om blændings problematik eller generende stråler fra solen findes der også mange indvendige  solfilm / vinduesfilm typer som kan anvendes og løse opgaven. Indvendig solfilm fås som kombinations film hvor man kombinerer solfilmens egenskaber med en sikkerhedsfilm i een og samme film.

Ved indvendig montage udføres altid en stress test af vinduerne for at forhindre termiske sprængninger og for at sikre solfilmens egnethed til montage på den aktuelle glasflade. Der ydes op til 15 års garanti på indvendig monteret solfilm.

3M Prestige serie er ideel til montage på enkeltlags ruder i bl.a fredede bygninger med palæ ruder hvor lysindfald og bygningens æstetik ønskes bevaret både indefra og udefra. Nedenfor kan hentes nærmere information, brochure samt datablade på vores produkter som vi monterer.


Generelle brochurer om solfilm3M Solfilm - "Hold hovedet koldt"

3M solfilm brochure

3M Sikkerhedsfilm brochure3M Silver 20

- Silver 20 er 3M´s mest solgte solfilm og er den mest effektive film, når det drejer sig om varmeafvisning og generende stråler på arbejdet
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- En del firmaer køber ligeledes denne film for at undgå generende indsyn fra udefra kommende.

3M Silver 20
3M Prestige 70

- Prestige70 er det ypperste indenfor solfilm. Den er udviklet ved hjælp af nanoteknologi og består af mere end 200 lag, hvor en traditionel solfilm består af 6-10 lag.
- På grund af dens unikke opbygning har 3M udviklet en solfilm, som er stort set usynlig, når den sidder på ruden. Den er refleksionsneutral, hvilket sikrer perfekt ind og udsyn.
- Den er utrolig effektiv ved varmeafvisning og beskyttelse med falmning på grund af UV påvirkning og varmevarmepåvirkning.
- Solfilmen skal absolut opleves, så man får en fornemmelse af dens mange kvaliteter.
- I kraft af at den er næsten usynlig på ruden, er den perfekt at montere steder hvor man ønsker at bevare bygningens arkitektoniske udseende samt på butiksruder, hvor man har problemer med falmning samt varme.
- Den er ligeledes eminent til kontorer og private hjem hvor man ønsker en effektiv varmebeskyttelse men vil have så meget lys som muligt ind i bygningen.
- Reducerer omkostningerne til aircondition

3M Prestige 70
3M Night Vision

- Night Vision serien findes i 3 mørketoninger. Det er patenterede film fra 3M, som adskiller sig fra traditionelle solfilm ved at tillade nattesyn indvendigt fra.
- Almindeligt termoglas vil altid reflektere der hvor der er mest lys. Man kender det, når man om vinteren om aftenen kikker ud af ruden. Det er svært at se ud, og alt lys indenfor, som f.eks. TV, lamper mv. ses tydeligt i glasset. Den effekt forstærkes med traditionel solfilm, hvorimod den ikke forstærkes når der er monteret 3M Night Vision serien.
- Reducerer de blændende stråler
- Reducerer omkostningerne til aircondition

Night Vision 15


Night Vision 35Night Vision 25
3M Neutral 35

- Neutral 35 er en mørktonet neutral film, som i modsætning til Silver 20 og Amber 35 ikke har noget sølvskinnende udseende udefra.
- Reducerer omkostningerne til aircondition
- Reducerer de blændende stråler

Neutral35
3M Amber 35

- Amber 35 er et meget populært valg til kontorer, da den næsten er ligeså effektiv som Silver 20 men er lidt lysere samt har en varmere glød end Silver 20.
- Reducerer omkostningerne til aircondition.
- Reducerer de blændende stråler.

3M Amber 353M Amber 35 Low E

- Amber 35 Low E har samme sølvskinnende udseende som Amber 35, men har den fordel, at den er specielt udviklet til effektivt at kunne holde på varmen om vinteren. Den monteres typisk på glas, som er traditionel termoglas og ikke lavenergiglas.
- Reducerer omkostningerne til aircondition.
- Reducerer de blændende stråler.

3M Amber 35 Low E
3M 3OPL

- 3OPL er en meget kraftig og holdbar film, som ligner sandblæst eller matteret glas.
- Filmen finder sin anvendelse hvor man ønsker at sikre sig, at der hverken skal kunne ses ind eller ud af ruden, men hvor man stadig ønsker meget lys ind.

3M 3OPL3M Fasara

- Fasara er en række af sandblæste film med mønster i. Dette kan bl.a være et look á la rispapir, samt matteringsfilm, blot i udgaver der gør det nemmere at se ind end traditionel matteringsfilm.