Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Sikkerhedsfilm til bygninger

BBN Nordic forhandler og lagerfører hele 3M's omfattende program indenfor sikkerhedsfilm til bygninger, indendørs såvel som udendørs.

En serie af film til vinduer der beskytter både medarbejdere og ejendom. Multi-layer teknologien bag disse filmtyper er patenteret af 3M. Dette betyder, at filmen er endnu vanskeligere at trænge igennem end traditionelle sikkerhedsfilm. Dette er med til at forsinke indtrængen gennem ruden. Undersøgelser har vist, at tyvene er mest stressede når de skal til at bryde ind. Hvis der skal slås gentagne gange på en rude, for at trænge igennem, vil tyven ofte finde et andet sted at begå indbrud. Sikkerhedsfilm beskytter ligeledes mod hærværk, og gør oprydningen efter indbrudsforsøg langt nemmere, da næsten alt glasset fastholdes af sikkerhedsfilmen.

3M sikkerhedsfilm kan fås både med solfilm og uden solfilm. 

Læs mere om sikkerhedsfilm uden solfilm >>

Læs mere om sikkerhedsfilm med solfilm >>

 

 

Bombefilm fra 3M

Nogle typer af sikkehedsfilm er udviklet til at kunne holde på glas i forbindelse med eksplosioner som følge af ulykker eller terror - såkaldt bombefilm.

Sidder du et sted hvor der er en forhøjet sikkerhedsrisiko, så tag kontant til vores konsulenter for at høre, hvordan vinduer, glas og ruder, kan sikres med den stærke bombefilm fra 3M.

 

 


Generelle brochurer om solfilm3M Solfilm - "Hold hovedet koldt"

3M solfilm brochure

3M Sikkerhedsfilm brochure