Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Plissegardiner

Plissegardiner fås i 6 forskellige udgaver med en lang række af unikke plisse stoffer med forskellige funktioner og design. Udover solafskærmning fås plisse gardiner med mørklægnings stof eller et varmereducerende lag for øget komfort.

Stilux udgaven kan laves i alle modeller og former. Fås i 5 overkasse –og bundliste farver. Kan laves med motorstyring. Systemet kan anvendes som frithængende og som faste modeller til eks døre. Beslag er ikke synlige forfra!

Lightblock udgaven sikrer en stilfuld mørklægning vha. specielt udviklede sidelister og et dobbelt plisseret stof. Fås også med insektnet.

Cordless plisseer leveres uden betjenings snore! Snorerne ses ikke (duette stof) og der er ikke optrækssnore som skæmmer det visuelle udtryk i vinduet. Ved et let træk i bundlisten kan gardinet skubbes op og ned

Smartcord plisse er et betjeningssystem som består af en oprullelig snoremekanisme. Snorerne bevæger sig jævnt og hæver/sænker plissegardinet med stor lethed.

Stilet, den simple plisse løsning som produceres på en indfarvet persienneoverkasse. Overkasse/bundliste tilpasses den valgte stoffarve. Gardinet kan ikke vaskes da alle lister er i stål.

Stiline, et funktionelt plissegardin som kun kan laves frithængende med hvide lister. Gardinet kan vaskes i det omfang stoffet er vaskbart.