Autoriseret montør og forhandler af produkter fra:

Dobbeltklæbende tape til mange formål

Dobbeltklæbende tape kan bruges i et væld af sammenhænge. Det er let at anvende, det er overraskende holdbart og det findes i en lang række udgaver, der er specialdesignet til forskellige opgaver.

Hvor skruer, rawplugs og søm efterlader grimme huller i fliser, vægge og andre materialer, kan dobbeltklæbende tape altid fjernes igen uden det kan ses. Og holdbarheden kan være nøjagtig lige så god, og derfor er dobbeltklæbende tape et rigtig godt og sikkert alternativ til skruer, søm og nitter – selv når tunge genstande skal fastgøres.

Dobbeltklæbende tape kan altså sagtens bruges til tunge opgaver, men det kan også bruges til midlertidig fastholdelse af lette materialer som eksempelvis stof.

Før man går i gang med at sy eksempelvis et sejl eller et flag, kan man ved hjælp af dobbeltklæbende tape holde kanterne på plads. Det gør arbejdet lettere og takket være den perfekt afmålte mængde af lim, undgår man ophobninger på nålen, der forsinker syningen unødigt.

3M Dobbeltklæbende Tape

3M´s dobbeltklæbende tape viser sig gang på gang som uvurderlige hjælpere til produktivitetsforøgelse, specielt i forbindelse med fremstilling af vareprøver og bukkeopgaver samt fastholdelse af komponenter forud for emballering.

Blandt de typiske anvendelsesområder kan nævnes fastgørelse af komponenter på bagkort på blisterpakninger.

  • Dobbeltklæbende skumtape
  • Dobbeltklæbende tape
  • Limoverføringstape 

 


 

VHB Dobbeltklæbende tape

Til en lang række monteringsopgaver – fra bustage til flyvinger – er 3M VHB tape et bedre alternativ end svejsning, skruer og nitter.

Da 3M udviklede VHB(Very High Bond) tapen i 1983, var det et teknologisk gennembrud i forsøget på at dække et stort behov i industrien: Et system til permanent fastgørelse som kan erstatte punktsvejsning, skruer, nitter, lim og andre fastgørelsesmetoder.

Til mange monteringsopgaver

3M VHB tape benyttes i dag til permanent fastgørelse indenfor bil-, tog- og flyindustri, samt glas-, plast-, maskin-, metal-, elektonik- og bygningsindustri. Overalt hvor der er et behov for hurtig, pålidelig og økonomisk fastgørelse er 3M VHB tape et godt alternativ til traditionelle fastgørelsesmetoder. 3M VHB tape har en utrolige vedhæftnings- og forskydningsegenskaber.

Dobbeltklæbende tape til enhver opgave

Også i detailbutikker anvender man ofte dobbeltklæbende tape til forskellige former for butiksindretning og udarbejdelse af skilte. Her bruges tapen på mange forskellige måder, og den dobbeltklæbende og limoverførende tape gør mange markedsføringsopgaver både lettere og sjovere for de ansatte.

Ved udlevering af vareprøver i magasiner eller sammen med brochurer eller flyers, er den dobbeltklæbende tape ganske svær at undvære, og også til emballering og pakning af blisterpakninger, bruger man ofte dobbeltklæbende tape til at fastgøre bagkort.

Tapen kan altså anvendes til alt fra helt lette til meget tunge opgaver, og udmærker sig ved at være ekstremt fleksibel. Er I usikre på, hvilken form for dobbeltklæbende tape, der kan gøre en positiv forskel for jeres virksomhed, så kontakt os via formularen til højre og hør mere om de mange varianter. Vi er altid klar til at hjælpe med professionel og saglig rådgivning.